Kategorier
Fodbold

Deportivo Alavés – Girona FC – odds og tip

Girona har været sikker på en ny sæson i La Liga i et stykke tid, men Alavés har 11 point til stregen, hvor Deportivo La Coruña ligger. Super Depor spillede i går og har nu spillet 33 kampe. Alavés har spillet 32 kampe inden i aften og kan med et enkelt point i aften være sikret en sæson endnu i den bedste spanske række.

Girona har været sikker på en ny sæson i La Liga i et stykke tid, men Alavés har 11 point til stregen, hvor Deportivo La Coruña ligger. Super Depor spillede i går og har nu spillet 33 kampe. Alavés har spillet 32 kampe inden i aften og kan med en sejr i aften stort set være sikret en sæson endnu i den bedste spanske række.

Deportivo Alavés – Girona FC

Tip: 1

Odds: 2.37 (Bet365) – spilbar ned til 2.20

Alavés startede ikke sæsonen så godt og måtte skifte træner i december, hvor klubben lå sidst i La Liga. Abelardo kom til som ny træner og har virkelig vendt det. Siden Abelardo trådte til er Alavés 13-2-8. Nederlagene er kommet til modstandere som Barcelona, Real Madrid, Valencia og Betis, der alle er i top fem. På hjemmebane er de flotte 9-1-1 under Abelardo. Mendizorroza har altid været stedet hvor Alavés har de fleste af deres point.

Girona startede ligesom Alavés sæsonen dårligt, men de kom hurtigere i gang end Alavés og har haft en sæson langt over hvad man havde forventet fra starten af. Faktisk ligger de kun fire point fra Betis, der lige nu har den sidste plads til Europa. Gassen ser dog ud til at være gået ud af Girona, der kun har fået ét point i de sidste fire kampe. Heriblandt øvertæver på 6-3 og 5-0 ude mod hhv. Real Madrid og La Real.

Med Alavés’ flotte hjemmebanestatistik og Gironas, i øjeblikket, sløje spil, så tror jeg Alavés tager endnu en hjemmesejr på Mendizorroza og samtidig sikrer sig La Liga-bold igen i 2018/19.

Bud på kampens resultat: 1-0 eller 2-0.

Slutresultat af Deportivo Alavés - Griona FC 1-2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.